top of page

ONZE WERKWIJZE.

Bij Mega Support staat integriteit voorop. Wij geloven in eerlijk advies zonder verborgen voorwaarden of kleine lettertjes. Onze betrokkenheid en ambitie schijnen door in elk project, waarbij we altijd streven naar volledige ontzorging van onze klanten. Met een deskundig team aan boord, zijn we trots op onze status als full-service dienstverlener, waarbij we alle essentiële diensten in-house aanbieden.

Hoewel we een breed scala aan diensten bieden, zijn we allesbehalve oppervlakkig. Elke dienst die we aanbieden is diep geworteld in expertise en ervaring. We begrijpen dat veel zakelijke uitdagingen met elkaar verweven zijn, en daarom hanteren we een geïntegreerde aanpak. Dit stelt ons in staat om holistische oplossingen te bieden die verder gaan dan alleen het aanpakken van afzonderlijke problemen.
Onze veelzijdigheid is onze kracht en elk van onze diensten wordt uitgevoerd met dezelfde toewijding, precisie en professionaliteit.

 

Kies voor Mega Support en ervaar een partnerschap dat verder gaat dan alleen dienstverlening, waarbij zowel de breedte van diensten als de diepte van expertise centraal staan.

ONZE 9 KERNKWALITEITEN

Verbeter de dynamiek van jouw bedrijf met de innovatieve trainingen en coaching van Mega Support. Wij zijn experts in het stimuleren van communicatie, leiderschap en teambuilding binnen organisaties.
 

Lees meer

Stap binnen in de wereld van bedrijfstransformatie met Mega Support. Wij zijn jouw gids in dit dynamische landschap van verandering, groei en succes. Ontdek onze op maat gemaakte diensten voor elk aspect van jouw bedrijfstransformatie. 

Lees meer

Bij Mega Support begrijpen we het belang van een solide financieel fundament voor jouw bedrijf. Wij bieden jou hoogwaardig financieel en fiscaal advies om jouw bedrijfsprestaties te optimaliseren en jouw investeringen te versterken. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren en we staan klaar om jou als ondernemer te ondersteunen om het maximale uit jouw financiële situatie te halen.

Lees meer

Verzeker jezelf van het perfecte talent voor jouw bedrijf met onze gespecialiseerde werving en selectiediensten. Wij geloven in een grondige, op maat gemaakte aanpak - beginnend met een nauwkeurige profielschets van de gewenste kandidaat op basis van jouw bedrijfsspecifieke behoeften en cultuur.Lees meer

Bij Mega Support begrijpen we de essentie van flexhousing en noodopvang. Met onze unieke hotelschepen bieden we vluchtelingen een warme thuishaven. Onze woonstudio's en containers zijn veelzijdig en aanpasbaar aan jouw wensen. Of je nu een all-inclusive service wenst met catering en beveiliging of een basisoplossing, wij staan klaar. Als totaalaanbieder combineren we snelheid, ervaring en flexibiliteit. Bij ons is jouw noodopvangvraagstuk in vertrouwde handen. Jouw behoefte, onze missie.

Lees meer

Bij Mega Support geloven we in teambuilding trainingen die verder gaan dan standaard. Wij bieden op maat gemaakte en unieke teamervaringen die uw werknemers echt laten groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak

Lees meer

Betreed de wereld van Marketing & Social Media met Mega Support. Wij zijn uw one-stop-shop voor al jouw behoeften op het gebied van digitale marketing en ontwerpen.

 

 


Lees meer

Bij Mega Support begrijpen we dat juridische zaken van essentieel belang zijn voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij jou juridisch advies van ervaren juristen aan. Onze expertise strekt zich uit tot bedrijfsadvies, personeelszaken en onroerend goed. Het is van grote waarde voor jou als klant die behoefte heeft aan specifiek juridisch advies.

 


Lees meer

Bij Mega Support snappen we hoe belangrijk het is om gestructureerd en geordend te werken binnen jouw HR-afdeling. We leveren topkwaliteit HR-diensten, zonder poespas, en met een consistente aanpak. We focussen niet alleen op het naleven van wet- en regelgeving, maar ook op het creëren van een ondersteunende omgeving voor je personeel. Bij ons staat de juiste DNA-overdracht altijd centraal.

Lees meer

Get in touch with us!

Assemblageweg 18

8304 BB Emmeloord

+31880089088

  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page