top of page
Image by Jon Tyson

Werving & Selectie

Talent vinden en ontwikkelen: wij zorgen voor de juiste medewerkers die jouw bedrijf versterken

Nice to meet!

Verzekerd zijn van het perfecte talent voor jouw bedrijf? Onze gespecialiseerde werving en selectiediensten staan voor je klaar. Met een op maat gemaakte aanpak en grondige profielschetsen vinden we de ideale kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur. Onze diensten gaan verder dan alleen het vinden van de juiste match. We bieden ondersteuning, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfs de optie tot overname van werknemers. Ontdek de kracht van een gespecialiseerde wervingspartner en neem vandaag nog contact met ons op.

Ontdek meer.

Verzeker jezelf van het perfecte talent voor jouw bedrijf met onze gespecialiseerde werving en selectiediensten. Wij geloven in een grondige, op maat gemaakte aanpak - beginnend met een nauwkeurige profielschets van de gewenste kandidaat op basis van jouw bedrijfsspecifieke behoeften en cultuur.

Eenmaal de profielschets gemaakt, stellen we een gedetailleerd functieprofiel op. Alleen wanneer we ervan overtuigd zijn dat we de juiste match kunnen vinden, gaan we aan de slag. Onze diensten gaan verder dan het vinden van de ideale kandidaat.Bij ons streven we ernaar om talent continu te ondersteunen en ontwikkelen, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en detacheringsservices. Zo zorgen we ervoor dat onze geplaatste kandidaten blijven groeien, in lijn met de groei van jouw bedrijf. We bieden ook de mogelijkheid om een werknemer direct of in een later stadium over te nemen.

Met ons als jouw partner in werving en selectie wordt het proces van het vinden van de juiste medewerkers naadloos en effectief. Ben je klaar om het talent voor jouw bedrijf te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kracht van een gespecialiseerde wervingspartner.

Onze opties.

1

Werving & selectie

Laat ons de perfecte kandidaat voor jou vinden en begeleid worden in het aannameproces. Bij Mega Support nemen we de stress en tijdsinvestering van het wervingsproces uit handen. Met onze gespecialiseerde werving en selectiediensten zorgen we voor een grondige screening en selectie van kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur en behoeften. Wij begeleiden je door het hele proces, van het vinden van geschikte kandidaten tot aan de uiteindelijke aanname. Vertrouw op onze expertise en focus je op het laten groeien van je bedrijf.

2

Detachering

Bespaar tijd en middelen door gebruik te maken van onze detacheringsdiensten. Wij bieden de mogelijkheid aan om direct een geschikte professional in te huren die aan jouw specifieke eisen voldoet. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het vinden, selecteren en contracteren van de juiste kandidaat en detacheren deze persoon aan jouw organisatie. Profiteer van de flexibiliteit en expertise van ons ervaren team, terwijl je de vrijheid behoudt om je te concentreren op je kernactiviteiten. Laat ons de perfecte match voor je vinden en breng direct waardevolle expertise binnen jouw organisatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Maatwerk talentmatching


Grondige profielschetsen


Gedetailleerde functieprofielen


Continu talentondersteuning


Uitgebreide opleidingsmogelijkheden


Flexibele overnameopties

Sollicitanten in de wachtkamer

Maak vrijblijvend kennis

Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 1-3 werkdagen contact met je op!

Bedankt voor het doorgeven!

  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page