top of page
Image by Maksym Kaharlytskyi

Personeelszaken

Waar naleving en creatieve HR-strategieën samenkomen

Nice to meet!

Bij Mega Support optimaliseren we jouw HR-afdeling met hoogwaardige diensten en een consistente aanpak. We bieden HR-advies, op maat gemaakte oplossingen en volledige ontzorging, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Ontdek vandaag nog hoe we jouw HR-processen kunnen verbeteren en een ondersteunende omgeving voor jouw personeel kunnen creëren.

Ontdek meer.

Bij Mega Support snappen we hoe belangrijk het is om gestructureerd en geordend te werken binnen jouw HR-afdeling. We leveren topkwaliteit HR-diensten, zonder poespas, en met een consistente aanpak. We focussen niet alleen op het naleven van wet- en regelgeving, maar ook op het creëren van een ondersteunende omgeving voor je personeel. Bij ons staat de juiste DNA-overdracht altijd centraal.

 

Optimaliseer jouw HR-afdeling

Veel bedrijven zien de HR-afdeling als een ondergeschoven kindje. Bij Mega Support geloven we dat een goed functionerende HR-afdeling essentieel is voor het succes van jouw organisatie. We helpen je bij het optimaliseren van je HR-processen, zodat jouw HR-afdeling niet alleen gericht is op papierwerk, maar ook op het opbouwen van sterke relaties met je medewerkers.

 

Onze HR-diensten omvatten:

HR-advies
We houden ons altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR, zowel juridisch als praktisch. Hierdoor kunnen we je voorzien van up-to-date advies en zorgen dat al jouw documenten voldoen aan de wettelijke vereisten (denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een RI&E).


Op maat gemaakte HR-oplossingen
We snappen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we HR-pakketten aan die specifiek op jouw behoeften en de cultuur van jouw organisatie aansluiten. Met onze expertise helpen we je bij het optimaliseren van je HR-processen, zodat je jouw team effectief kunt inzetten en kunt werken aan een succesvolle bedrijfsvoering.

 

Volledige ontzorging
Of je nu behoefte hebt aan projectmatige ondersteuning of een doorlopend abonnement, bij Mega Support kun je rekenen op volledige ontzorging. We nemen alle aspecten van je HR-beheer uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Wat leer je tijdens onze unieke trainingen?

Maatwerk HR-oplossingen


Juridisch advies en compliance


Optimalisatie van HR-processen


Focus op personeelswelzijn

Expertise en ervaring


Duurzame samenwerking

In goed gezelschap

Onze gewaardeerde klanten.

Mega Carwash Emmeloord
Mega Repair
Mega Zakelijk
The Village Groningen
Mega Retail Optie 1
Mega Project
Shafiq Yari
Mega Groep
Mega Invest & Real Estate

Contact

Assemblageweg 18
8304 BB Emmeloord

+31880089088

  • Instagram
  • Linkedin

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page