top of page
Image by Erik Mclean

Training & coaching

Ontdek de innovatieve trainingen en coaching van Mega Support

Nice to meet!

Bij Mega Support geloven we dat groei en succes voortkomen uit constante ontwikkeling en leren. Met onze doelgerichte trainingen helpen we zowel individuen als teams om hun volle potentieel te benutten. Ontdek hoe onze unieke methoden jouw bedrijf kunnen transformeren en je team sterker, veerkrachtiger en effectiever kunnen maken. Laat je inspireren en start vandaag nog met het verrijken van jouw bedrijfscultuur.

Ontdek meer.

Verbeter de dynamiek van jouw bedrijf met de innovatieve trainingen en coaching van Mega Support. Wij zijn experts in het stimuleren van communicatie, leiderschap en teambuilding binnen organisaties. Onze unieke methode combineert fysieke en theoretische activiteiten, ontworpen om teams op nieuwe en impactvolle manieren uit te dagen. 

Bij Mega Support bieden we op maat gemaakte programma's aan die zijn afgestemd op zowel bedrijven als individuen, ontworpen om hun potentieel naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een volledig team wilt trainen of individuele coaching voor je werknemers zoekt, wij hebben de juiste oplossingen voor jouw behoeften. De technieken en methoden die we toepassen zijn direct uit de praktijk vertaald naar de werkvloer, waardoor jouw team veerkrachtig en flexibel blijft in elke situatie. 

Een uniek aspect van onze benadering is de DNA-scan van jouw bedrijf. Door te zorgen dat iedereen het juiste 'DNA' bezit, creëren we een gefocuste groep die klaar is om jouw bedrijfsprestaties te versterken. 

Heb jij vragen of twijfel je nog? Maak dan gebruik van onze gratis intake om te ontdekken hoe Mega Support jouw organisatie kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw reis naar verbeterde bedrijfsprestaties.

Ons aanbod.

1

Coaching

Als leider of professional sta je klaar om het beste uit jouw team te halen. Onze training helpt je deze doelen te bereiken. Leer anderen inspireren, motiveer hen om hun uitdagingen aan te gaan en ontwikkel een stimulerende werkomgeving. Met onze incompany aanpak stemmen we de training af op het unieke behoeften van jouw team, zodat je het maximale uit je groeireis haalt.

2

Communicatie

 Speciaal ontworpen voor leiders en professionals die hun communicatie-vaardigheden willen aanscherpen. Ontdek de subtiele signalen in je communicatie, begrijp hoe je gedrag anderen beïnvloedt, en leer verschillende communicatiestijlen te hanteren. Met deze training ontwikkel je een open, uitnodigende houding en leer je verbaal en non-verbaal contact en verbinding maken.

3

Management

Groei als leidinggevende en ontdek nieuwe hoogten van effectiviteit. Leer hoe je bewust communiceert, motiveert en weerstand overwint, terwijl je inzicht krijgt in verschillende dynamische leiderschapsstijlen. Deze training onthult hoe je kunt leiden, met inzicht in groepsdynamiek en hoe je daarmee om kunt gaan als leidinggevende. Door deze training leer je hoe je trouw aan jezelf kunt blijven, zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn.

Wat leer je tijdens onze unieke trainingen?

​Stel en volg doelgerichte persoonlijke en professionele doelen;

Verfijn je communicatie voor effectievere interactie;

Ontwikkel leiderschapsvaardigheden voor het motiveren van teams; 

Herken en pak belemmerende gedachten aan; 

Leer je energieniveaus effectief beheren; 

Doe praktijkervaring op in een veilige leeromgeving.

Een kijkje achter onze schermen.

Bekijk ons portfolio van klanten die we hebben geholpen door middel van onze unieke trainingen in het afgelopen jaar.

Managementtraining

Mega Group

Communicatietraining

Optie 1 Groep

Coaching

The Village Groningen

In de interactieve managementtraining voor Mega Group hebben we uitdagingen, zoals boksen, gebruikt om de patronen te doorbreken en nieuwe wegen van leren te verkennen. Met 8 deelnemers was de training zowel fysiek als mentaal stimulerend, waardoor deelnemers nieuwe kanten van zichzelf ontdekten. Het unieke concept van versnelling en vertraging liet zien wat dit met zowel individuen als teams doet, en bood mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Onze communicatietraining voor de winkelketen Optie 1 was erop gericht verkoopresultaten te verbeteren door de ontwikkeling van de communicatievaardigheden. Met behulp van actieve rollenspellen kunnen deelnemers het geleerde direct in de praktijk brengen. De training biedt een waardevolle verzameling communicatietechnieken, waarmee deelnemers hun vaardigheden kunnen oefenen en laten groeien. We bieden eerlijke en constructieve feedback, wat leidt tot gegarandeerd succes in het verbeteren van communicatie. Onze aanpak is professioneel en resultaatgericht.

Bij dit studentenhotel hebben we een uniek succesverhaal gerealiseerd. We hebben een talentvolle bedrijfsleider aangesteld. Hoewel hij aanvankelijk geen ervaring had in leidinggeven, hebben we hem intensief gecoacht en begeleid om zijn volledige potentieel te ontketenen. Samen hebben we een team gecreëerd dat gedreven wordt door motivatie, het overwinnen van weerstand en het streven naar optimalisatie. Onze focus op innovatie en efficiëntie heeft geleid tot een dynamische en geautomatiseerde werkomgeving.

Boost jouw vaardigheden

Meld je vandaag nog aan!

Bedankt! Je hoort spoedig van ons

Let's get
social

  • Instagram
  • Linkedin
Teambuilding Mega Support
bottom of page