top of page
Teambuilding activiteiten Mega Support

Teambuilding

Versterk je team en laat plezier en groei samenkomen

Nice to meet!

Ontdek de kracht van een grensverleggende teambuilding. Onze op maat gemaakte en unieke teamervaringen tillen jouw werknemers naar nieuwe hoogten, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Verleg samen met ons de grenzen van het bekende, overwin weerstanden en stimuleer de ontwikkeling van jouw team. Ga mee op avontuur en laat je inspireren door plezier, avontuur en groei. Bij Mega Support geloven we in de kracht van teambuilding op een dieper niveau, waar mensen, groei en resultaat samenkomen.

Ontdek meer.

Bij Mega Support geloven we in teambuildingtrainingen die verder gaan dan standaard. Wij bieden jou op maat gemaakte en unieke teamervaringen die je werknemers echt laten groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onze teambuildingtrainingen zijn gericht op het ontdekken van het onbekende, het doorbreken van weerstanden en het stimuleren van teamontwikkeling.

 

We creëren samen met jou een onvergetelijke ervaring, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om een avontuurlijke reis naar een betoverend eiland of een andere inspirerende locatie, we zorgen voor een unieke setting waar jouw team samen uitdagingen aangaat.

 

Onze trainingen dagen jouw team uit om mentaal en fysiek hun grenzen te verleggen. Van spannende activiteiten in de natuur tot het overwinnen van obstakels en het werken aan teamefficiëntie, onze op maat gemaakte programma's bieden de perfecte balans tussen plezier, avontuur en persoonlijke groei.

 

Mega Support benadert teambuilding op een breder niveau dan enkel de werkvloer. Onze visie luidt dan ook: people, growth en profit. Jouw werknemers leren niet alleen waardevolle vaardigheden voor teamwork en communicatie maar ze ontwikkelen ook zelfvertrouwen en veerkracht die ze in hun professionele en persoonlijke leven kunnen toepassen.

 

Kies voor Mega Support en laat jouw team groeien met onvergetelijke teamervaringen. Ontdek de kracht van samenwerking, het doorbreken van weerstanden en het bereiken van nieuwe hoogten als team.

De mogelijkheden.

1

In het buitenland

Ervaar een buitengewoon avontuur met onze teambuilding in het buitenland. Van betoverende eilanden tot inspirerende bestemmingen, bieden wij onvergetelijke ervaringen die jouw team uitdagen, verbinden en laten groeien. Ontdek samen de wereld en verleg jullie grenzen tijdens een teambuildingreis die jullie nog lang zullen koesteren.

2

Op onze locatie

Ontdek de kracht van teambuilding op onze eigen locatie. Met state-of-the-art faciliteiten en een stimulerende omgeving bieden wij de ideale setting voor een succesvolle teambuilding. Laat je inspireren door ons deskundige team en geniet van een programma dat gericht is op groei, verbinding en het overwinnen van uitdagingen. Kom samen en ervaar de impact van teambuilding op onze speciaal ontworpen locatie.

3

Op eigen locatie

 Jij bepaalt waar en wanneer de teambuilding plaatsvindt en wij zorgen voor het programma dat jullie team verbindt, uitdaagt en laat groeien. Met de vrijheid om jullie eigen locatie te kiezen, creëren we een unieke teambuildingervaring die perfect aansluit bij jullie behoeften en doelen. Laat de inspiratie stromen en maak van jullie eigen locatie een krachtige plek voor teamontwikkeling.

Wat leer je tijdens onze unieke teambuilding?

Elkaars behoeften en emoties (h)erkennen.

 

Optimale benutting van ieders kwaliteiten.

 

Voorkomen en bespreken van miscommunicatie en conflicten.

 

Bijdragen aan een constructieve feedbackcultuur.

 

Verbindend en met plezier samenwerken.

Bewustzijn van elkaars unieke kwaliteiten en hoe ze elkaar aanvullen.

Een kijkje achter onze schermen.

Bekijk ons portfolio van klanten die we hebben geholpen door middel van onze unieke trainingen in het afgelopen jaar.

Teambuilding Ibiza 2023

Mega Group

Teambuilding 2021

Optie 1 Groep

Tijdens dit epische project, genaamd "The Shift", hebben we werknemers uit hun comfortzone getrokken en meegenomen op een vierdaagse reis vol avontuur, groei en transformatie. Zonder telefoons en slechts een rugzak met essentiële benodigdheden, hebben we hen uitgedaagd om weerstand te overwinnen en verandering te omarmen. Het resultaat? Een diepgaande teamervaring waarin ze hun grenzen hebben verlegd en sterker dan ooit zijn geworden. Bekijk hier de adembenemende foto's en bekijk de trailer om een glimp op te vangen van deze onvergetelijke ervaring!

Op 20 november 2021 heeft Mega Support laten zien dat teambuilding meer is dan alleen spelletjes spelen. We organiseerden uitdagende activiteiten zoals de 'Break In' en 'Meerkamp', ontworpen om samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te stimuleren. Elke game was zorgvuldig afgestemd op de groep en de weersomstandigheden, begeleid door onze ervaren instructeurs. We creëerden momenten van saamhorigheid met een heerlijke lunch. Die dag ontsloot Mega Support het ware potentieel van elk team, en transformeerde plezier in productieve teambuilding.

Wil je meer weten?

Zet vandaag nog de stap naar groei!

Bedankt! Je hoort spoedig van ons.

Let's get
social

  • Instagram
  • Linkedin
Teambuilding activiteiten Mega Support
bottom of page