top of page
Image by Campaign Creators

Marketing & Social Media

Op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke doelen en behoefte

Betreed de wereld van Marketing en Social Media met Mega Support. Wij zijn jouw one-stop-shop voor al jouw behoeften op het gebied van digitale marketing en ontwerp.

Grafisch ontwerp
Of je nu op zoek bent naar een sprankelend nieuw logo, een fris visitekaartje ontwerp of boeiende visuals voor jouw website, ons getalenteerde team van grafisch ontwerpers staat voor je klaar. Wij begrijpen het belang van een sterk visueel merk en streven ernaar om ontwerpen te leveren die jouw bedrijf echt vertegenwoordigen en laten schitteren.

Bedrijfsfilm
Met de kracht van videomarketing kun je het verhaal van jouw merk tot leven brengen. Of het nu gaat om een bedrijfsoverzicht, een promotievideo of zelfs een boeiende documentaire, onze ervaren filmmakers zullen je begeleiden door het hele proces van concept tot voltooiing, zodat je de perfecte bedrijfsfilm hebt die jouw publiek zal aanspreken.

Social Media Beheer
In de huidige digitale wereld is het hebben van een effectieve social media strategie geen luxe meer maar een noodzaak. Bij Mega Support bieden wij complete social media beheerdiensten aan. We kunnen jouw social media platformen volledig beheren, van het creëren van boeiende content, het plannen van posts, tot aan interactie met jouw volgers. Als je liever zelf aan het roer staat maar af en toe wat hulp nodig hebt, bieden wij ook losse diensten aan, zoals strategieontwikkeling en contentcreatie.


Bij Mega Support begrijpen wij dat elk bedrijf unieke doelen en behoeften heeft en daarom geloven wij in het leveren van op maat gemaakte oplossingen. Ons aanbod van Social Media Beheer is daar geen uitzondering op. Wij hebben 'menukaarten' van onze diverse diensten maar het uiteindelijke plan wordt altijd aangepast aan jouw unieke behoeften

bottom of page